Защитникът на ЦСКА-София и национал на България Станислав Манолев се

...
Защитникът на ЦСКА-София и национал на България Станислав Манолев се
Коментари Харесай

Часове след като стана баща на дъщеря: Станислав Манолев се напи като свиня!

Защитникът на ЦСКА-София и национал на България Станислав Манолев се е напил като свиня единствено няколко часа откакто стана татко на момиченце, разбра HotArena.

В понеделник вечерта той събрал съотборниците си в столична механа, където за негативно време изпразнили няколко бутилки алкохол. Вестник „ Галерия “ разполага и със скандални фотоси от празненството, на които се вижда по какъв начин таткото върти кючеци гол и с чаша в ръка. Чупки в кръста до него прави вратарят на „ алените “ Георги Китанов.

През това време огромната звезда на „ армейците “ Кирил Десподов, за който се твърди, че има капацитета да повтори кариерата на Бербатов и Стоичков в чужбина, свири чалга ритми на дребни барабанчета.

Гледката е отвратителна и демонстрира манталитета на българските футболисти, които взимат десетки пъти по-високи заплати от лекарите, служителите на реда, военните и хората, които движат бизнеса и стопанската система в страната.

Подобна пиянска колекция играчите на ЦСКА са си организирали и на 28 май, когато победиха „ Левски “ с 3:0. Тогава Манолев още веднъж се е раздавал на дансинга. Покрай него се отпуснали и чужденците Каранга, Кубемба и Меркадо, които след това споделили, че за първи път виждат такава разхлабена дисциплинираност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР