Защитникът на ЦСКА-София Александър Дюлгеров, който с добрата си игра

...
Защитникът на ЦСКА-София Александър Дюлгеров, който с добрата си игра
Коментари Харесай

Колко важно бе за ЦСКА-София да бие Лудогорец? Защитник обясни това в емоционално изказване

Защитникът на ЦСКА-София Александър Дюлгеров, който с положителната си игра спомогна за снощния триумф на своя отбор с 2:1 като посетител над Лудогорец, бе на седмото небе от благополучие.

“Как да не се усмихне човек. Направо… Това е една изстрадана победа за нас. Чакаме я от години. Така че тази победа е напълно за почитателите. Видяхте, че последните резултати не можахме да победим. Не загубихме, само че и не спечелихме. Имаше диалози сред нас и си казахме, че би трябвало да излезем като колектив. Няма характерности, един, двама. Ние сме 11 на терена и тези, които са запаси. Ние сме едно цяло. Много се веселя, доста съм благополучен. Просто нямам думи.

След като останахме с човек по-малко, това още повече ни окуражи. Не съм гледал обстановката, само че мисля, че преди съприкосновението на Каранга с Моци, първо Моци направи фаул, само че с 10 индивида си казахме, че би трябвало да дадем не 100, а 200 %. И дадохме. Вкарахме гол, а и имаше 100-процентова дузпа за нас. Но значима е успеха. С 2:1 или 3:1 - няма значение.

Тази победа е напълно за почитателите. Иначе задачата на ЦСКА е да станем първенци. Дали щяхме да победим или не - няма значение, ние щяхме да се борим до последно за купата. Това е една стъпка напред. Ще забележим какво ще се случи.

Успехът дава на тима самочувствие и убеденост. Надявам се оттук насетне да побеждаваме по-лесно. Днес беше извънредно мъчно. Дадохме много от себе си. Надявам се другите мачове да доближаваме по-лесно до успеха, в сравнение с днес”, сподели Дюлегеров пред cska.bg. Първа лига 15 кръг, неделя 5 ноември  Лудогорец 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР