Защитникът на ЦСКА - Брадли де Нойер, продължава възстановяването си

...
Защитникът на ЦСКА - Брадли де Нойер, продължава възстановяването си
Коментари Харесай

Ето как върви възстановяването на Де Нойер

Защитникът на ЦСКА - Брадли де Нойер, продължава възобновяване си от интервенцията в коляното, която претърпя през лятото. Пътят към завръщането на терена за нидерландския ляв бек обаче към този момент минава малко по-бавно от това на сънародника му Юрген Матей.

Титулярният капитан на " алените " към този момент извършва бегови извършения, до момента в който Де Нойер към момента се готви главно във фитнеса и не тича въз основата в Панчарево. На " Българска войска " се надяват, че и двамата ще са подготвени да се включат на цялостни обороти в зимната подготовка през януари. 

В същото време ЦСКА тренира в цялостна група като се изключи националните състезатели и двамата трайно контузени нидерландци по време на минилагера си в Тетевен. В четвъртък те организираха двуразови занимания в полите на Балкана, а през днешния ден ги чака същата стратегия.

В събота, 14.10, от 11:00 часа отборът среща в контрола втородивизионния Литекс на стадион " Георги Бенковски " в града, като мачът ще е открит за последователи, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР