Защитникът на ЦСКА 1948 - Сидклей, е заподозрян в участие

...
Защитникът на ЦСКА 1948 - Сидклей, е заподозрян в участие
Коментари Харесай

Защитник на ЦСКА 1948 е сред заподозрение в мрежа за залагания

Защитникът на ЦСКА 1948 - Сидклей, е обвинен в присъединяване в скица за черно тото, твърди авторитетното издание BolaVip. Вече няколко бразилски футболисти изгърмяха, откакто беше потвърдено, че са взели участие в мрежа за залагания през 2022 година. Не става дума обаче за уредени мачове, а за изкарване на жълти картони. 

Наказания от клубовете си към този момент получиха Едуардо Бауерман от Сантос, както и Витор Мендес от Флуминенсе. В момента се проверява Зека от Витория, за който се твърди, че е получил 70 000 $, с цел да си изкара жълт картон до момента в който е част от Хюстън Динамо в МЛС. 

Операцията Penalidade Máxima се води против още 10 футболисти, измежду които е и Сидклей, който през предходната година е играл за Куяба. Останалите са Макс Алвеш (Колорадо Рапидс), Лео Реалпе (Брагантино), Маурисио (Интернасионал), Алеф Манга (Коритиба), Диего Порфирио (Гуарани), Браян Гарсия (Атлетико Паранаензе), Рафаел Вас (Сао Бернардо), Тони Андерсон (Феровиария), Хесус Триндаде (Коритиба) и Ауремир (КР Бразил). 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР