Защитникът на Тотнъм Кийрън Трипиър по всяка вероятност няма да

...
Защитникът на Тотнъм Кийрън Трипиър по всяка вероятност няма да
Коментари Харесай

Трипиър вероятно ще пропусне двубоя с Барселона

Защитникът на Тотнъм Кийрън Трипиър по всяка възможност няма да вземе присъединяване за отбора на,,шпорите “ при визитата на Барселона на,,Камп Ноу “, откакто травмата му в слабините се е възобновила. Английският национал се завърна за състава на Тотнъм след близо месец неявяване при триумфа с 3:1 вкъщи над Саутхемптън, само че напусна терена, накуцвайки три минути преди края на постоянното време на срещата. Той ще пропусне идното посещение на,,шпорите “ с Лестър в събота, а мениджърът на отбора Маурисио Почетино чака Трипиър да не играе и против Барселона в Шампионската лига.

,,Не мога да ви кажа дали ще бъде подготвен за мача с Барселона “, показа аржентинският експерт пред публицисти.,,След като напусна терена в сряда, първоначално му изготвихме проект за възобновяване. Ако би трябвало да ви кажа в този момент, по-скоро той няма да играе против Барселона. Няма да повтаряме същата неточност, в това може да сте сигурни – когато сме уверени, че той е подготвен, тогава Кийрън ще стартира като титуляр “, добави Почетино.

Мениджърът има вяра, че проблемите на бранителя са почнали още на Световното състезание в Русия, когато той напусна терена наложително по време на полуфинала с Хърватия и по този метод,,трите лъва “ приключиха продълженията в понижен състав. Малко по-късно 28-годишният футболист игра за състава на Гарет Саутгейт в мача за трето място с Белгия.

,,Проблемите му започнаха на Световното състезание. За мен е необичайно по какъв начин той игра в два мача в границите на три дни, без да е изцяло възобновен. Тук в Тотнъм – постоянно съм го казвал и ще не преставам да го върша – клубът мисли първо за здравето на играчите и по-късно за всичко останало. Когато даден футболист не е на върха на опциите си и не е възобновен изцяло, просто не рискуваме с неговото включване “, приключи треньорът. Тотнъм гостува на Лестър в среща от Висшата лига в събота вечер. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР