Защитникът на Саудитска Арабия Ясер ал Шахрани е със счупена

...
Защитникът на Саудитска Арабия Ясер ал Шахрани е със счупена
Коментари Харесай

Защитник на Саудитска Арабия е със счупена челюст

Защитникът на Саудитска Арабия Ясер ал Шахрани е със счупена челюст и няколко раздробени костици на лицето вследствие на конфликта със личния си вратар Мохамед ал Оуаис във вчерашната среща с Аржентина от Мондиал 2022 в Катар, оповестява вестник " Гълф Тъдей ". Азиатците завоюваха с 2:1 и сервираха една от най-големите сензации в историята на международните шампионати.

Инцидентът на вчерашната среща Аржентина – Саудитска Арабия се случи в 6-ата минута на добавеното време. Тогава при висока топка вратарят Ал Оуаис скочи първи, само че удари с коляно в главата съотборника си Ал Шахрани, който в началото загуби схващане, а по-късно беше изнесен от терена на носилка.

По информация на вестника, постанова се незабавна хирургическа намеса, на първо време да бъде спряно кръвотечението и по-късно са бъдат извадени раздробените костици. Ръководството на Футболната федерация на Саудитска Арабия се разпореди незабавно да бъде обезпечен частен аероплан, с който футболистът да бъде превозен в клиника в Германия. Лекарите там ще преценят по кое време и по какъв начин да се вършат плануваните една след друга интервенции.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР