Защитникът на Пари Сен Жермен - Серхио Рамос, който е

...
Защитникът на Пари Сен Жермен - Серхио Рамос, който е
Коментари Харесай

Тъжният Рамос: Щеше да ми е пето Световно, но ще си го гледам вкъщи

Защитникът на Пари Сен Жермен - Серхио Рамос, който е международен и повторен европейски първенец с Испания, показа в обществените мрежи възприятията си, откакто не бе извикан от Луис Енрике за Мондиала в Катар.

" Миналият сезон беше сложен поради травмите и адаптиране към нов клуб и нов град. Отдадох себе си, тялото и душата си на възобновяване, както постоянно, воден от задачите и упоритостите, които упорит човек постоянно си слага.
 Ансу Фати за повиквателната за Испания: Това е повече от фантазия!
Ансу Фати за повиквателната за Испания: Това е повече от фантазия!

За мен ще бъде огромна чест, споделя той

За благополучие мога да кажа, че този сезон още веднъж се усещам като себе си и се върнах да се любувам на футбола, да играя за страховит клуб в страховит град като Париж.

Световното състезание? Разбира се, това беше една от тези огромни фантазии, които желаех да осъществявам. Щеше да ми е пето, само че за жалост ще би трябвало да го виждам у дома.

Трудно е, само че слънцето въпреки всичко ще изгрее сутринта. Не бих трансформирал нищо в себе си. Не е моят нрав. Не е моята пристрастеност. Не е моят ангажимент, старания, отдаденост. 24 часа мисля за футболл.

Така се усещам и желаех да го споделя с всички вас. Благодаря ви за поддръжката Предстоят още доста провокации и цели ", написа Рамос.
 Гана прикани Манаф и още 25-има за Мондиал 2022
Гана прикани Манаф и още 25-има за Мондиал 2022

Ето кои са избраниците на Ото Адо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР