Защитникът на Пари Сен Жермен и на националния отбор на

...
Защитникът на Пари Сен Жермен и на националния отбор на
Коментари Харесай

ПСЖ загуби френски национал за повече от месец

Защитникът на Пари Сен Жермен и на националния тим на Франция Преснел Кимпембе ще отсъства от терените " към 6 седмици ", оповестиха от клуба. Той получи травма при минималния триумф против Брест (1:0). " Той получи травма на мускулите на задната част на лявото бедро и ще се възвръща към шест седмици. Ще има нов обзор след 8 дни ", оповестиха от ПСЖ в официално съобщение. 
 Мбапе може да се раздели с ПСЖ година по-рано от предстоящото и да се озове в Реал Мадрид Мбапе може да се раздели с ПСЖ година по-рано от предстоящото и да се озове в Реал Мадрид
Това дълго неявяване идва в доста неприятен миг за бранителя и за националния отбор на Франция малко повече от два месеца преди Световното състезание в Катар. Селекционерът Дидие Дешан би трябвало да разгласи в четвъртък листата си от футболисти за мачовете от Лигата на нациите в края на септември. 

Освен травмата на Кимпембе, навън за състава на Франция е халфът на Ювентус Пол Погба, нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема и халфът на Челси Н`Голо Канте. Кимпембе се контузи при шпагат против Ирвин Кордона от Брест в добавеното време на мача. Защитникът рискуваше да получи втори жълт и червен картон, само че той се насочи напряко към съблекалните, като куцаше, а тимът му остана с 10 души на терена.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР