Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е готов да напусне

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е готов да напусне
Коментари Харесай

Магуайър разочарован, ще напуска

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е подготвен да напусне клуба, откакто му бе отнета капитанската лента. 30-годишният англичанин е бил сърдит, шокиран и смутен, когато мениджърът Ерик загар Хаг го е уведомил за решението си.

Магуайър осъзнава, че времето му на " Олд Трафорд " може би е към своя край и е подготвен да обмисли ново предизвикателство пред себе си, твърди локалната преса. 

Бранителят е подготвен да прегледа предложения от Уест Хам, Тотнъм и Челси, които са показали интерес към него. Настоящият контракт на Магуайър с Манчестър Юнайтед е до лятото на 2025 година, само че проблем в възможното му прекосяване в различен отбор може да се окаже високата му заплата и той евентуално ще би трябвало да я понижи, с цел да се стигне до трансфер.

Английският национал записа 31 мача за състава от „ Олд Трафорд “ във всички надпревари през предишния сезон, само че в огромна част от тях се появяваше от аварийна пейка, а за титуляри бяха предпочитани Рафаел Варан и Лисандро Мартинес. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР