Защитникът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър даде интервю пред

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър даде интервю пред
Коментари Харесай

Хари Магуайър: Искам да бъда титуляр във всеки един мач

Защитникът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър даде изявление пред Goal.com, в което споделя по какъв начин се усеща откакто постоянно остава на аварийна пейка и какви са упоритостите му с " алените дяволи "

Магуайър, който започва едвам за шести път през сезона в Премиър лийг при успеха с 2:0 против Евертън в събота, декларира:

" Вижте, няма да застана тук и да кажа, че обичам това състояние или че ми харесва. Не е по този начин. Освен това би трябвало да почитам мениджъра и неговите решения, а също и да почитам какъв брой добра е конкуренцията в центъра на защитата в този клуб. Тя е такава и аз имам вяра в това.

Kогато получа шанса си, желая да се представям, желая да надвивам и най-важното за тима е да оказвам въздействие върху играта. Разбира се, желая да играя във всеки мач и съм сигурен, че в случай че говорите с нашите централни бранители, всички те са опитни и са играли на най-високо равнище и всички ще бъдат разочаровани, когато седнат на пейката. Същото важи и за мен ", прибавя бранителят на " алените дяволи ".
 Ще остане ли
Ще остане ли " червен демон "? Юнайтед взе решение за Забицер

" Червените дяволи " наеха Забитцер през януари тази година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР