Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър пропусна тренировка на Манчестър

...
Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър пропусна тренировка на Манчестър
Коментари Харесай

Титуляр на Манчестър Сити под въпрос за финала с Интер

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър пропусна подготовка на Манчестър Сити зарада проблеми с гърба, давайки мотив за терзание на треньорския щаб преди финала в Шампионската лига в събота.

" Гражданите " ще се изправят против Интер на 10 юни в Истанбул, Турция.

" Кайл изпитва дискомфорт в гърба. Вчера не беше добре, през днешния ден е малко по-добре, само че не искахме да рискуваме ", разяснява мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола.

" Ще забележим каква ще бъде обстановката в идващите дни ", добави испанският експерт, който акцентира, че тимът му към този момент е изтрил загатна от мъчителната загуба от Челси на финала в Шампионската лига през 2021 година.

Според Гуардиола, случилото се към този момент е в предишното.

" Чудесно е, че след няколко дни ще бъдем в Истанбул. Това е сбъдната фантазия. Преди две години бяхме в друга обстановка поради пандемията от ковид. Ще опитаме да покажем най-хубавото от себе си. Като история те са по-добри от нас, само че въпросът е кой ще бъде по-добър от съперника в границите на дуела. Просто би трябвало да бъдем по-добри ", акцентира мениджърът на Сити преди конфликта с миланския гранд.

" Чака ни край против един топ тим. Уверени сме и сме оптимисти, само че в това време не мога да отрека класата на противника ", съобщи Пеп Гуардиола.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР