Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди ще бъде извън терена

...
Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди ще бъде извън терена
Коментари Харесай

Ман Сити загуби основен играч за няколко месеца

Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди ще бъде отвън терена за неустановен период от време, откакто контузията му се оказа по-тежка от предварителните упования.

В средата на първото полувреме в мача срещу Кристъл Палас от шампионата, Менди получи удар в коляното, след който не можа да продължи присъединяване си. По-късно лекарите решиха, че контузията не е сериозна и той би трябвало да бъде в групата за мача с Шахтьор Донецк в Шампионската лига нощес. Но на тонизиращото занятие през вчерашния ден сутринта той е излязъл бързо-бързо от терена, разумно не попадна и в групата за мача.

След мача на въпрос на публицисти както се случва с Менди, старши треньорът Хосеп Гуардиола изясни: "Бенжамен е изпратен в Барселона за консултация, като наподобява, че ще бъде в лазарета по-дълго, в сравнение с сме си мислили. В четвъртък или петък ще имаме повече информация. Жалко, че по този начин се случи с него. Той е страховит футболист, постоянно с положително въодушевление и възторг. А по въпроса със селекцията, до януари има време, с цел да преценим ще се нуждаем ли от ново попълнение “, съобщи още Гуардиола.

Менди дойде от Монако в Манчестър Сити предишното лято за трансферна сума от порядъка на 57 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР