Защитникът на Лудогорец Игор Пластун коментира победата с 2:1 срещу

...
Защитникът на Лудогорец Игор Пластун коментира победата с 2:1 срещу
Коментари Харесай

Пластун: Съдията не допусна груби грешки, не знам за ситуацията с Панайотов

Защитникът на Лудогорец Игор Пластун разяснява успеха с 2:1 против Черно море в първи полуфинален мач за Купата на България. Именно той вкара победния гол. Според него съдията се е справил добре с мача и не е позволил груби неточности.

Бранителят добави, че скаутите на разградчани правят чудесна работа и притеглят футболисти, които са на сходно равнище. Така има конкуренция в тима.
 Лудогорец победи Черно море с 2:1 в първи полуфинал от Купата на България
Лудогорец победи във Варна, Чинков оказа помощ - не даде дузпа за Черно море и им сподели червен картон

Скандално съдийство беляза дуела

" Знаехме преди мача, че той ще е сложен. Срещу Черно море постоянно играем доста здрави мачове. Беше мъчно, само че още по-трудно е да започнеш мача с позволен гол. Ние сме Лудогорец и през този сезон имахме доста моменти като този, това не е добре, само че съумяваме да обърнем. Това е единствено първият мач ", сподели Пластун.

" За бранител е доста зле, че допускаш първи гол, само че това е част от футбола. Днес беше доста по-трудно след първия гол, само че вкарахме два. Имахме доста положителни шансове. Надявам се, че ще създадем идната стъпка към финала в идващия мач ", добави той.
 Петев за конфликта с ЦСКА: Дали ще дефинира купата, ще забележим в неделя
Петев за конфликта с ЦСКА: Дали ще дефинира купата, ще забележим в неделя

Наставникът приказва и за идния мач в efbet Лига против ЦСКА

" Както споделих Черно море е добър тим, играят на положително равнище за България, ще бъдем подготвени за втория мач. Винаги играят на най-много. Днес свършихме нашата работа и мисля, че всичко е в нашите ръце ".

" Мисля, че скаутите ни вършат всичко допустимо да взимат положителни играчи тук. Около 25 души сме и всички са на сходно равнище. Добре е да се бориш за титулярното си място. Има конкуренция. Не е проблем за нас. Всеки желае да е на терена, това е част от нашата работа ".

" Имам опит във футбола. Не мога да кажа, че съм играл в дребни тимове, само че съм играл против тимове, които са по-големи от моя. Винаги съм си мислил, че мощните тимове, не демонстрират почитание. Днес съдията се оправи добре. Не видях обстановката с аления картон, само че видях единоборството. Не знам за обстановката с Панайотов. Те имат втори мач, ще се борят. Когато губиш мача, и аз съм бил в такава обстановка, желая да се боря с всеки - с рефера, с почитателите. Това е естественото, само че той е добър български футболист ", сподели още бранителят на Лудогорец.
 Илиан Илиев: Лудогорец като тим, футболисти, бюджет, нямат потребност от това побутване!
Илиан Илиев: Лудогорец като тим, футболисти, бюджет, нямат потребност от това побутване!

Допълни, че основният арбитър Волен Чинков " имал да връща остарели неща " на Черно море
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР