Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев не остана очарован от играта

...
Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев не остана очарован от играта
Коментари Харесай

Георги Терзиев: Дано имаме по-добро лице срещу Милан

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев не остана удивен от играта на разградчани в контролата против Кайрат. „ Зелените “ профукаха преднина от два чисти гола, с цел да позволен проваляне с 2:3 в Турция.

„ Първите 30-40 минути бяха доста положителни за нас. После не знам за какво се обърнаха нещата. През второто полувреме обаче нямаше фубтол, повече бяха разправиите на терена “, сподели той след мача.

„ Не е нужно да разясняваме дузпата, по този начин я видял съдията, по този начин я свирил. Важното е да се подготвим добре, да си почистим играта. Важно е във значимите мачове да изглеждаме по-добре. Вярвам, че ще изгладим тези неща и против Милан ще имаме доста по-добро лице. По-добре е в този момент да сме изморени, а в мача против Милан да сме свежи. Крайните решения кой да играе в отбрана ги взима треньора. За мен е значимо да се влагам в играта. Няма от какво да се плашим против Милан. В момента сме в развой на договаряния за новия контракт, няма какво да кажа повече “, сподели още бранителят на първенците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР