Защитникът на ЛивърпулВирджил ван Дайк опредили критиките за ръста на

...
Защитникът на ЛивърпулВирджил ван Дайк опредили критиките за ръста на
Коментари Харесай

Ван Дайк защити играч на Ман Юнайтед от критиките и назова своето “плашило” сред нападателите

Защитникът на ЛивърпулВирджил ван Дайк опредили рецензиите за растежа на централния бранител на Манчестър ЮнайтедЛисандро Мартинес като нелепост, при посещение в подкаста на Гари Невил The Overlap. Той също така приказва за своя най-неудобен съперник и желан съотборник. Аржентинският национал Мартинес дойде на “Олд Трафорд ” в договорка, струваща 57 милиона паунда, и е безспорен титуляр от началото на сезона. Той обаче срещна редица рецензии при започване на сезона поради своя растеж от 175 сантиметра.

“Хората, обсъждащи растежа на Мартинес, приказват цялостни нелепости, ” сподели Ван Дайк пред Невил. ”Да си по-висок оказва помощ на централните бранители, само че той се оправя добре, откогато пристигна във Висшата лига. Той е добър трансфер за Манчестър Юнайтед, добър е с топката, доста е буен и аз мога да кажа единствено положителни неща за него. Аз почитам всичко, което е постигнал до момента, и му поисквам триумф, единствено да не печели титли. В Англия всеки подлага на критика играчите за всичко, само че няма по какъв начин да го променим ”, разяснява Ван Дайк. Думите му идват, откакто неотдавна Греъм Сунес разкри, че към момента не е уверен в качествата на Мартинес.

В изявлението нидерландецът разкри още, че Оливие Жиру от Милан е нападателят, против който играе най-трудно. Той се е изправял против французина с екипа на “червените ” в мачове против Арсенал и Челси, а също по този начин и в такива сред националните тимове на Нидерландия и Франция. “Жиру е нападателят, който ме затруднява най-вече, ” описа Ван Дайк на Невил. ”Винаги имах вяра, че съм го опазил, само че той някак си успяваше да означи против нас. Независимо дали е за Арсенал, Челси или Франция, той постоянно вкарваше. Той е моето “плашило ” ”, призна бранителят.

Освен това, бранителят на мърсисайдци дефинира Кевин Де Бройне от Манчестър Сити за своя желан съотборник. “Той е необикновен и в случай че играеше за Ливърпул можеше да реализираме още повече триумфи ”, добави той.

ИВАН МАСЛИНКОВ

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР