Защитникът на Ливърпул - Костас Цимикас заяви, че мърсисайдци имат

...
Защитникът на Ливърпул - Костас Цимикас заяви, че мърсисайдци имат
Коментари Харесай

Костас Цимикас: В този състав на Ливърпул всички са с манталитет на победители

Защитникът на Ливърпул - Костас Цимикас съобщи, че мърсисайдци имат за цел да завоюват всички титли и няма да се предадат до последната секунда.

" Мачът с Тотнъм беше доста сложен. Опитахме се да спечелим, както постоянно вършим, само че предишния уикенд срещнахме доста добър противник, който играе чудесно на контраофанзива. Те вкараха един гол по този метод и ние го върнахме бързо, само че това не беше задоволително. Не постигнахме резултата, който искахме, само че одобряваме точката и гледаме напред.

Все още сме в безусловно всеки шампионат и това не е по никакъв начин елементарно, само че чакаме с неспокойствие идващия мач. В този състав на Ливърпул всички са с нрав на спечелили и би трябвало просто да се фокусираме върху идващия противник. Предстоят ни доста значими мачове, а и шампионата въобще не е приключило. Вярвам откровено, че имаме късмет за купата. Ще я нападаме до дъно.
 Байерн (Мюнхен) хвърли око на Садио Мане
Байерн (Мюнхен) хвърли око на Садио Мане

Сенегалският национал има контракт с мърсисайдци до лятото на 2023 година

Астън Вила също е сложен противник, само че ние ще си играем в нашия жанр. Ще бъдем съсредоточени на 100 % и ще гоним успеха. Преди началото на сезона си поставихме за цел купата и няма да се предадем, до момента в който то не свърши.

Чакам с неспокойствие и двата финала. Гордея се с тима и с това, което той реализира. Искаме всички титли и един към този момент е в нашата витрина, а в този момент ни чакат тези от ФА Къп и Шампионската лига. Това значи, че сме създали доста, доста мощен сезон, а в този момент просто би трябвало да довършим започнатото. Лично аз не съм виждал по-силен тим от този, в който играя сега ", сподели Цимикас пред клубния уебсайт.
 Джерард: Ливърпул е най-хубавият тим в света, само че си има едва място
Джерард: Ливърпул е най-хубавият тим в света, само че си има едва място

" Това са огромните футболни мачове "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР