Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен е готов за предизвикателството да

...
Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен е готов за предизвикателството да
Коментари Харесай

Ловрен предупреди Барса: Ливърпул е известен с великите си обрати

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен е подготвен за предизвикването да бъде отстранен Барселона на полуфиналите в Шампионската лига. Испанците взеха семейството си с 3:0 и на реванша на “Анфийлд” ‘червените” се нуждаят от извънреден поврат.

“Ще бъде доста мъчно след загуба с 0:3, само че се сещам за доста пъти, в които клубът е успявал. Ливърпул е прочут с великите си обрати”, съобщи хърватинът пред Press Association Sport. “Чувствам се сърдит и в това време гладен за триумф. Жадувам да покажем на противника на какво сме способни. Разполагаме с огромни играчи, а тъкмо те би трябвало да покажат във значимите мачове какъв брой огромни са. Очаквам във вторник да забележим един от най-великите дуели на “Анфийлд”. Точно по тази причина ние сме Ливърпул, ето за какво това е неповторим клуб”, добави Ловрен.

Бранителят имаше основна роля в един популярен поврат - през 2016-а година, когато 25 минути преди края мърсисайдци изоставаха с 2:4 в общия резултат против Борусия (Дортмунд) в Лига Европа, само че съумяха да осъществят три гола и да продължат напред. Точно Ловрен заби победното попадение в края.
“Не желая да върша съпоставяне с тази среща, тъй като резултатите от първите мачове са разнообразни. Сега по-скоро сме в ситуацията на борбата с Манчестър Сити в ШЛ през предишния сезон, когато ние бяхме спечелили с 3:0 вкъщи. На реванша противникът вкара ранен гол. Това е най-важното и за нас в този момент. Успеем ли да осъществяваме в първите 10 минути, по-късно към този момент всичко е допустимо. Трябва да сме търпеливи, да не бързаме”, приключи Ловрен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР