Защитникът на Ливърпил Андрю Робертсън обобщи представянето на тима през

...
Защитникът на Ливърпил Андрю Робертсън обобщи представянето на тима през
Коментари Харесай

Робъртсън: Ливърпул бе невероятен, не трябва да намаляваме темпото

Защитникът на Ливърпил Андрю Робертсън заключи представянето на отбора през 2018 година в изявление за формалния уебсайт на британския футболен клуб. 24-годишният състезател се надява, че ще може да завоюва трофей с " аления " екип през идната година.

" Ливърпул беше необикновен на " Анфийлд ". Например може да си спомним мачовете от Шампионкста лига през предишния сезон. беше невероятна година. Уверен съм, че почитателите са удовлетворени от представянето ни ", сподели Робертсън.

What a way to finish 2018 at anfield! Thank you for all your support! See you in the new year #YNWA pic.twitter.com/LUN8NUpkee
— Andrew Robertson (@andrewrobertso5) December 29, 2018
" Сега би трябвало да стартираме добре 2019-а, тъй като през тази година нищо не сме спечелили. Отборът беше покрай трофей през май и добре започва новия сезон, само че всичко зависи от играта ни през 2019-а година. Надявам се, че ще спечелим трофей ", добави бранителят.



" Сега не би трябвало да понижаваме темпото. Ще бъде добре, в случай че продължим в същия дух, само че всички знаят, че нещата във Висшата лига се трансформират доста бързо. Кой е очаквал, че Манчестър Сити няма да вземе точки против Кристъл Палас и Лестър Сити. Не се пробвам да демонстрирам пренебрежение, само че всички мислехме, че те са неприкосновени. Именно по този начин се получи и разликата на върха в класирането. Би било неуместно да мислим, че същото нещо не може да се случи с Ливърпул. Затова ние би трябвало постоянно да играем на 100 %. Ако успеем, съм убеден, че ще реализираме нещо особено ", сподели още Робъртсън пред уеб страницата на Ливърпул.
Премиър лийг 20 кръг, събота 29 декември  Ливърпул 5:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР