Защитникът на Левски Нуно Рейш е отказал да си намали

...
Защитникът на Левски Нуно Рейш е отказал да си намали
Коментари Харесай

Защитник на Левски: Няма да си намаля заплатата

Защитникът на Левски Нуно Рейш е отказал да си понижи заплатата по време на паузата, която е подбудена от изключителното състояние и пандемията от ковид. Португалецът призна, че е направил това, тъй като продължавал да тренира. Бранителят призна желанието си да смени клуба.

" Евентуален вид да заиграя още веднъж в Португалия за мен постоянно би бил добър, само че първо би трябвало да получа оферта. С наслаждение бих се завърнал, изключително в случай че е в Спортинг Лисабон. Това би било сбъдната фантазия, черешката на тортата. Този клуб ме построи като състезател и съм доста признателен. Прекарал съм много години там, научих доста неща, израснах като футболист и човек. Чувствам Спортинг като мой дом и вечно ще бъде в сърцето ми ", съобщи Рейш в изявление пред португалско издание.

" Имам контракт и за идващия сезон с Левски, само че в никакъв случай не можеш да бъдеш сигурен. Клубът ще желае да редуцира разноските си поради резултата от пандемията. Има информации, че желанието на клуба за идващия сезон е да построи състав от българи и от по-млади играчи, с цел да свие бюджета. Това е обикновено и е изцяло разбираемо. Във футбола е значимо да вземеш правилните решения, когато е належащо. Аз съм отворен за нови провокации и в друго състезание. Но към момента имам настоящ контракт, тъй че не мога просто да си потегли отсам. Ще проучвам обстановката и ще преценява какво е най-хубавото за мен ", сподели Рейш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР