Защитникът на Левски Живко Миланов ще пропусне елитната проверка на

...
Защитникът на Левски Живко Миланов ще пропусне елитната проверка на
Коментари Харесай

Живко Миланов: В Левски се гради нещо ново

Защитникът на Левски Живко Миланов ще пропусне елитната инспекция на „ сините” против съветския гранд Зенит. Бранителят е получил лека контузия в първата контрола на българския отбор на австрийска земя против Ред Бул Бразил, изгубен от Левски с 0:1

Ето какво показа Миланов преди мача, който може да наблюдавате директно по DIEMA SPORT от 19,00 часа:

„ Почувствах болежка в последната минута на, мисля, че не е нещо съществено и до няколко дни ще мога да организирам естествени тренировки. За момента положението на тима е положително. Първият лагер беше много тежък. Опитваме се да съблюдаваме условията на новия треньор. Ще се опитаме да се подготвим по най-хубавия метод до първите мачове от Европа.”

Всеки треньор е друг самичък по-себе си. На първо време Хубчев е много е прецизен към нас. Иска да сме съсредоточени във всяка подготовка и при него натоварванията са много съществени.

„ И тримата нови са експерти. Опитваме се да им оказваме помощ да се приспособяват по-лесно и да влизат в тима. Мисля, че имаме много положителни шансове против Ружомберок. Тежък противник спрямо другите тим, с които можехме да играем. Трябва пъкъл се фокусираме в нашата игра, а не в съперника. Както знаете, много футболисти напуснаха предишния сезон, мисля 14 индивида, построява се нещо ново. Не може толкоз бързо нещата да се трансформират. Надявам се с времето да изградим един боеспособен тим.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР