Защитникът на Левски Хосе Кордоба не е получавал оферта от

...
Защитникът на Левски Хосе Кордоба не е получавал оферта от
Коментари Харесай

От Левски разкриха има ли оферта за Кордоба

Защитникът на Левски Хосе Кордоба не е получавал оферта от Бешикташ, нито в офисите на клуба е дошла такава.

Източници от " Герена " настояват, че турският гранд не е влизал в никакви контакти със " сините " или с сътрудниците на играча, написа " Мач Телеграф ".

Твърденията за оферта от Бешикташ идват най-много от Панама и са по-скоро плод на мениджърски интриги, които целят да му вдигнат цената и да го създадат обект на интерес от съществени клубове. Според разнообразни източници шотландският исполин Глазгоу Рейнджърс има интерес към Кордоба, само че към този момент публични договаряния сред двата клуба няма.

Припомняме, че преди година тогавашният треньор Станимир Стоилов предложи Кордоба да бъде продаден, а с парите да бъде погасен част от дълга към Национална агенция за приходите. Тази оферта обаче не се хареса на Наско Сираков и стана един от мотивите за спора, поради който по-късно Мъри напусна " сините ".

Сегашният треньор Николай Костов е срещу продажбата на Кордоба, която би разрушила отбраната на отбора. Ако панамецът бъде трансфериран, Левски остава единствено с двама централни бранители - Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров. Първият отхвърля да преподпише контракта си и може да си тръгне през лятото като свободен сътрудник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР