Защитникът на Левски Анте Блажевич даде интервю за клубната телевизия

...
Защитникът на Левски Анте Блажевич даде интервю за клубната телевизия
Коментари Харесай

Анте Блажевич: Падна ни се най-тежкият противник, срещу ПАОК не е нужна мотивация

Защитникът на Левски Анте Блажевич даде изявление за клубната телевизия на " сините ", в което футболистът приказва за подготвителния лагер на отбора, работата с наставника Станимир Стоилов и идните мачове с ПАОК в Лигата на конференциите.

Лятното попълнение на столичани разкри, че е бързо се е приспособил към тренировките на тима и условията на старши треньора Стоилов.

" Ако приказваме за тима, момчетата ме одобриха доста добре. Бързо се приспособих към метода на работа, към тренировките и към условията на треньора. Що се отнася до съотборниците ми – доста положителни момчета и страхотни футболисти. Атмосферата е доста добра и съм удовлетворен ", стартира Блажевич.

Той счита, че феноменалните условия на лагера в Боровец ще оказват помощ на отбора да се приготви по най-хубавия метод за идния нов футболен сезон.

" Вече седмица сме в Боровец. Условията тук са феноменални – хотела, храната, терените са готови доста добре. Имаме доста положителни условия да се подготвим добре за идния сезон ", сподели хърватинът.

Блажевич е следващият новопристигащ в Левски, който се изрича ласкаво на наставника Стоилов и за неговия метод на работа.

" С треньора се работи на доста високо равнище, доста професионално и доста дисциплинирано. Интензитетът на тренировките е доста висок, би трябвало да даваш 100 % от себе си в заниманията. Когато се почива – почиваме, когато би трябвало да се работи – работим. Нямах подготвителен развой двадесет дни и в този момент ми е малко тежко, само че наваксвам ", сподели новият " дирек " в отбраната на Левски.

Футболистът призна, че задачите пред тима са в действителност високи и добави, че с цел да се реализиран, не би трябвало да има и момент разпределяне, а оптимално разпределяне в тренировките и в мачовете.

" Целите в клуба са в действителност високи. Трябва да се приспособяваме към това и нито за минута да не се отпускаме. Трябва да даваме максимума от себе си във всяка подготовка и за в бъдеще в мачовете ", съобщи бранителят.

Той разяснява и идните конфликти на Левски с гръцкия гранд ПАОК Солун от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

" Жребият не бе доста благоразположен към нас. Падна ни се най-тежкият съперник всред всички тимове, само че въпреки това против подобен противник няма потребност от спомагателна мотивация ", приключи Анте Блажевич.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР