Защитникът на Левски – Патрик-Габриел Галчев, е оптимист преди реванша

...
Защитникът на Левски – Патрик-Габриел Галчев, е оптимист преди реванша
Коментари Харесай

Патрик-Габриел Галчев: Левски е фаворит на реванша с Апоел

Защитникът на Левски – Патрик-Габриел Галчев, е оптимист преди реванша с Апоел Беер Шева. Според него Левски има силите да играе в плейофа за Лига на конференциите. Ето какво показа националът след идването на вековниците на родна земя.

„ Според мен в никакъв случай не сме удовлетворени на тъждество, желаеме да побеждаваме. Винаги излизаме за победа. Не сме удовлетворени и на равенството. Ако бяхме били, щяхме да сме щастливи. Със сигурност имахме 100%-ови обстановки, които можехме да осъществяваме. Ударихме и греда и съжаляваме, че не победихме. Според мен в София ще бием “, Галчев показа пред репортерите.

 Снимка: ПФК Левски

„ Може да натежат тези пропуски, това е футболът. Те са добър тим, само че имаме огромни шансове да ги отстраним и отидем към плейофите. Апоел са много добър тим, неоспоримо е. Изобщо би трябвало да им дадем заслуженото и не можем да го подценяваме. Ще стане забавен мач в София. “

„ Фаворити сме за реванша, защото играем на нашия дом. Фаворити сме във всеки един мач. Разбира се, че ни липсваха почитателите. Имаше българи на стадиона и усетихме даже тяхната поддръжка, което е доста прелестно. Според мен с изключение на да нападат, то няма какво да трансформират. Същото ще е както този в Израел “, приключи Галчев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР