Защитникът на Италия Леонардо Бонучи се оплака от съдийството в

...
Защитникът на Италия Леонардо Бонучи се оплака от съдийството в
Коментари Харесай

Бонучи: Тойвонен ми счупи носа, трябваше да го изгонят

Защитникът на Италия Леонардо Бонучи се оплака от съдийството в снощния мач против Швеция, изгубен с 0:1. Бонучи съобщи, че нападателят на домакините Ола Тойвонен му е счупил носа и е трябвало да бъде изпъден още в първата минута.

“Имам фрактура на носа. Той (Тойвонен - б.р.) ме контузи още в 30-ата секунда и съдията трябваше да го изгони. Няма какво да се добави. По-смел рефер щеше да даде най-малко един червен картон на шведите”, съобщи ядосаният Бонучи.

“Знаехме по какъв начин ще играят домакините - главно с дълги пасове. Те не сътвориха съвсем никакви положения, само че ние трябваше да си подаваме по-бързо. Важното е до последната секунда на реванша да имаме вяра в себе си. Ще имаме голямата поддръжка на почитателите на “Сан Сиро”. Немислимо е Италия да не се класира за международното първенство”, показва самочувствие бранителят на Милан.

Решителният мач е в понеделник, а италианците се нуждаят от триумф с два гола разлика, с цел да си обезпечат виза за Мондиал 2018. Другата алтернатива пред тях е победа с 1:0 и продължения и вероятно дузпи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР