Защитникът на Интер Стефан де Врай се очертава като една

...
Защитникът на Интер Стефан де Врай се очертава като една
Коментари Харесай

Тен Хаг набеляза още един нидерландец за Ман Юнайтед

Защитникът на Интер Стефан де Врай се обрисува като една от главните цели на Манчестър Юнайтед за лятото. 30-годишният защитник се причисли към " нерадзурите " от Лацио през 2018 година и от този момент има 163 мача за италианския гранд.

Но актуалният му контракт изтича идващото лято, тъй че клубът е отворен към концепцията да го продаде допустимо най-скоро, с цел да избегне риска да го загуби без пари следващата година. Според италианското издание " Gazzetta Dello Sport ", Манчестър Юнайтед се интересува от евентуален трансфер на нидерландския национал.

Привличането на нов бранител е на върха на листата с цели за новия управител на " алените дяволи " Ерик загар Хаг и се твърди, че той обмисля да вземе точно сънародника си на " Олд Трафорд ".
 Сделка: Първият трансфер на Тен Хаг в Манчестър Юнайтед е реалност
Сделка: Първият трансфер на Тен Хаг в Манчестър Юнайтед е реалност

Защитникът на Фейенорд Тайрел Маласия към този момент е несъмнено ново попълнение на " алените дяволи "

Информацията добавя, че, в случай че на бранителя му бъде позволено да напусне, то Юнайтед е доста евентуално да насочи сериозна оферта.

В същото време на " Олд Трафард " не престават да преследват централния бранител на Аякс Лисандро Мартинес, като се твърди, че са отправили предложение за аржентинеца на стойност от 43 милиона паунда. Интерес към Мартинес обаче има и от страна на Арсенал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР