Защитникът на Хъдърсфийлд Матиас Йоргенсен направи невероятен жест към най-верните

...
Защитникът на Хъдърсфийлд Матиас Йоргенсен направи невероятен жест към най-верните
Коментари Харесай

Играч на Хъдърсфийлд с голям жест, ще купува пиене на хиляди фенове

Защитникът на Хъдърсфийлд Матиас Йоргенсен направи необикновен жест към най-верните последователи на тима. Бранителят предложи да купи коледна напитка на всеки почитател на тима, който пътува за гостуването на Саутхемптън в събота. По този метод той желае да благодари за "невероятната " поддръжка този сезон. Жестът може да коства на датския национал повече от 8 хиляди паунда.

За "териерите " предсто пътешестване до Саутхемптън от 300 км. 27-годишният Йоргенсен, който е прочут като Занка, написа в Туитър: "Надявам се, че харесваш подаръка. Занка Коледа идва в Града! "

Във видео известие, той добави: "Подкрепата ви тази седмица бе невероятна, тъй че ще измисля нещо особено за тези от вас, които пътуват до Саутхемптън този уикенд. "

Клубът посочи, че почитателите ще получат ваучер, когато влязат на стадион "Сейнт Мери ", а той ще може да бъде употребен по време на домакинския мач на "Боксинг Дей " против Стоук.

2596 е броя почитатели на отбора, които могат да посетят мача със Саутхемптън, а при цена от 3,20 паунда за бира, това значи, че Йоргенсен може да се раздели с 8300 паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР