Защитникът на Франция Тео Ернандес каза, че иска да спечели

...
Защитникът на Франция Тео Ернандес каза, че иска да спечели
Коментари Харесай

Тео Ернандес: Искам да донеса световната титла във Франция заради Люка

Защитникът на Франция Тео Ернандес сподели, че желае да завоюва международната купа освен за страната си, само че и за брат си Люка, който скъса кръстни връзки в дясното коляно при успеха с 4:1 над Австралия предходната седмица. Точно травмата на Люка разреши на Тео да се появи в игра в мача с австралийците и по всичко наподобява, че той ще резервира титулярното си място на левия фланг на френската отбрана до края на шампионата. 

" Неговата травма беше доста неприятна вест за нас. На него също не му е елементарно, тъй като му следва доста дълго възобновяване ", сподели на конференция 25-годишният Тео Ернандес, който е с година по-малък от брат си Люка. " Откакто той си потегли от Катар, се слушам с него всеки ден по телефона. Моето предпочитание е да играя във всеки един мач тук, с цел да донеса международната купа във Франция поради него ", сподели още крайният защитник на Милан, който за разлика от брат си обича постоянно да се впуска в офанзива. 

Пред Ернандес за Франция играят Адриен Рабио и Килиан Мбапе, с които крайният бранител сподели, че се схваща чудесно на терена. " Комбинираме между тях в действителност добре и за мен е наслаждение да играя с тях. Когато Килиан е пред теб, нещата стават доста елементарно, тъй като се разбираме прелестно на терена ", приключи Ернандес.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР