Защитникът на Франция Ибрахима Конате говори преди сблъсъка с Англия

...
Защитникът на Франция Ибрахима Конате говори преди сблъсъка с Англия
Коментари Харесай

Конате: Мбапе е впечатляващ, трудно е да бъде опазен

Защитникът на Франция Ибрахима Конате приказва преди конфликта с Англия на четвъртфиналите на Световното състезание. Бранителят има много знания за британския футбол, защото играе в Ливърпул, а някои от английските национали са негови съотборници.

“Съперничеството с Англия съществува отдавна. Близък съм с Александър-Арнолд и той ми прати известие ”, показа Конате. Попитан кой е любимец за международната купа, той отговори: “Искам да кажа Франция, само че ще употребявате това против нас. Трудно е, може да има изненади. Ако би трябвало да предпочитам някой, ще е Франция или тим, в който има играчи на Ливърпул ”.

Той успокои френските почитатели след информацията, че Килиан Мбапе е пропуснал една от тренировките: “Беше възстановителна подготовка. Мисля, че той реши да остане вътре с треньора, няма мотиви за терзания.

Попитан по какъв начин се пази Мбапе, Конате нямаше прецизен отговор: “Сложно е, Килиан е впечатляващ. С всяка година той се развива и става още по-добър. Не знам до къде ще спре. Имаме щастието да е в нашия тим ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР