Защитникът на Черно море Даниел Димов остана разочарован от домакинското

...
Защитникът на Черно море Даниел Димов остана разочарован от домакинското
Коментари Харесай

Даниел Димов: Два мача дадохме повече от 100 % от себе си, а нямаме нищо

Защитникът на Черно море Даниел Димов остана отчаян от домакинското проваляне с 0:2 от ЦСКА-София. Бранителят е безапелационен, че варненци би трябвало да стартират да бележат голове, с цел да взимат точки.

“Тежък мач, доста тежка борба. Вече втори мач губим точки, а срещите си минават. До 80-ата минута в отбранителен проект се представяхме добре, само че би трябвало да надграждаме и в офанзива. Защото без да отбележим гол, няма по какъв начин да победим. Това е ясно. Сега задачата ни е да забравим мача по най-бързия метод.

Няма по какъв начин да не съжаляваме. Два мача дадохме повече от 100 % от себе си, а нямаме нищо. Вдигаме глави и би трябвало да гледаме напред.

Днес не се получи играта, само че в предходните дуели създавахме обстановки, а топката мъчно влиза във вратата. Разчитаме единствено на един човек, само че няма какво да се оправдаваме - ние сме хората, които би трябвало да покажат противоположното лице ”, разяснява Даниел Димов, представен от " Спортал ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР