Защитникът на Челси Рийс Джеймс отпадна от състава на Англия

...
Защитникът на Челси Рийс Джеймс отпадна от състава на Англия
Коментари Харесай

Защитник на Челси отпадна от състава на Англия преди двубоя с Украйна


Защитникът на Челси Рийс Джеймс отпадна от състава на Англия заради травма и няма да играе в неделната подготовка за Евро 2024 против Украйна, оповестяват от лагера на  “Трите лъва “.

Десният краен бранител е напуснал лагера на националния отбор и се е завърнал в клубния си тим за " оценка на настоящ проблем " и няма да взе участие в мача на " Уембли ", добавяйки името си към дългия лист с травми на " Стамфорд Бридж ".

Джеймс, който има 16 мача за Англия, влезе в игра в заключителните стадии на успеха над Италия с 2:1 в четвъртък. От формалното изказване се схваща също, че Англия не възнамерява да повика заместител на контузения футболист. 

Защитникът страда от травми през последно време, откакто пропусна огромна част от сезона поради контузии, а поради тях не съумя да играе и на Мондиала в Катар. 

Отсъствието на Джеймс значи нов проблем за мениджъра на Англия Гарет Саутгейт, който няма да може да употребява и санкции Люк Шоу против украинците, който получи червен картон при успеха над Италия.  

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР