Защитникът на Челси Давид Луис отхвърли спекулациите за евентуално напускане

...
Защитникът на Челси Давид Луис отхвърли спекулациите за евентуално напускане
Коментари Харесай

Давид Луис: Върнах се, за да остана

Защитникът на Челси Давид Луис отхвърли спекулациите за вероятно овакантяване на Висшата лига и съобщи, че дружно със съотборниците му са стимулирани да печелят трофеи при новия управител Маурицио Сари.

31-годишният защитник се причисли още веднъж към Челси, откакто дойде от Пари Сен Жермен през 2016-а година. През предишния сезон той се скара с Антонио Конте и бе изваден от състава на тима. Под управлението на Антонио Конте той записа едвам 10 мача през предходната акция. А обстановката и в националния тим на Бразилия не беше по-различна за него.

David Luiz insists he has no intention of leaving Chelsea this summer.

He also says he " loves " Maurizio Sarri's philosophy: https://t.co/XDiADkdsAB pic.twitter.com/vFt4e76HaF
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) July 30, 2018
" Върнах се в Челси, с цел да остана тук, съобщи Луис пред публицистите. Още когато взех моето решение да се върна от Париж на " Стамфорд Бридж ", го направих с концепцията да спечелим Висшата лига и желая това да стане още веднъж с Челси. Така че съм доста благополучен тук. Луис беше пуснат като титуляр и в двата мача под управлението на Сари, в които можеше да излезе.

Тимът реализира победи над Интер (Милано) и над австралийския Пърт Глори. " Обичам философията за футбола, която постанова Сари. Той играе висока преса, с голям % притежаване на топката, а също по този начин обича и техничния футбол. Но налагането на нова философия постоянно изисква време, съобщи Луис.

Челси ще се изправи против Арсенал и френския Олимпик (Лион) в последните две инспекции преди мача с Манчестър сити на 5-и август за Къмюнити Шийлд. Първенството на Висшата лига се възобновява на 11-и август, а Челси среща Хъдърсфийлд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР