Защитникът на Челси Бен Чилуел привлече вниманието върху себе си

...
Защитникът на Челси Бен Чилуел привлече вниманието върху себе си
Коментари Харесай

Футболист на Челси също се забърка в скандал с животно

Защитникът на Челси Бен Чилуел притегли вниманието върху себе си поради отношение към животни, което мнозина не утвърдиха. Преди броени седмици някогашният му съотборник на “Стамфорд Бридж” Курт Зума беше сниман да рита домашните си котки, след което последва остра реакция по отношение на него. След историята с котките Зума беше санкциониран с една седмична заплата от Уест Хем, а настрана животните му бяха отнети.

Сега британският “Сън” сподели видео, на което се вижда по какъв начин лекуващият травма Чилуел и негови другари се забавляват в зоологическа градина във Флорида. Те вземат участие в локална атракция с дърпане на въже с тигър. Записът е отпреди няколко дни, когато 25-годишният футболист посети Съединени американски щати по време на паузата в шампионатите.

Chelsea ace Ben Chilwell slated by animal welfare charities after taking part in a tug-of-war against a TIGER
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)
“Не считаме, че сходно деяние оказва помощ на хората да демонстрират по-голямо почитание по отношение на дивите животни. Смятаме, че сходна увеселителна атракция, е неуместна. Макар да осъзнаваме, че нещо такова евентуално е от изгода за физическата форма на огромните котки, мислим, че са налице и голям брой други възможности за това”, разясниха от Асоциацията за предварителна защита на насилието върху животни във Англия (RSPCA).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР