Защитникът на Ботев (Пловдив) - Самуел Супрайен сподели пред клубната

...
Защитникът на Ботев (Пловдив) - Самуел Супрайен сподели пред клубната
Коментари Харесай

Самуел Супрайен: Футболът в Италия е физически, във Франция - тактически, българският е микс от всичко

Защитникът на Ботев (Пловдив) - Самуел Супрайен показа пред клубната телевизия кой е неговият най-запомнящ се миг с жълто-черния екип и разкри против кой нападател от efbet Лига изпитва най-големи компликации.

" През тази една година доста неща се трансформираха. Направихме добър сезон с Валентич, като завършихме на трето място. Този сезон имаме доста нови неща като играчи и треньори, в този момент би трябвало да намерим непоклатимост и да приключим добре сезона.

Най-запомнящият се миг за мен беше против ЦСКА, когато победихме вкъщи и аз вкарах своя първи гол за Ботев. Когато играех в Италия, шампионатът беше повече физически и тактически. Във Франция футболът е повече техничен. Ако го съпоставим с българския, тук има микс от всичко, въпреки на по-ниско равнище. За мен има доста млади и положителни момчета, които би трябвало да се развиват и да стават все по-добри.

Помня атмосферата в Никозия, когато играхме с АПОЕЛ. За мен беше мъчно да играем по едно и също време в шампионата и квалификациите за Лига на конференциите, тъй като нямахме доста време да се възстановим от последния мач с Берое и първия с АПОЕЛ. Затова за мен беше значимо да намерим себе си и да представим Ботев почтено в лигата и Европа.

За мен най-хубавият нападател, против който играя в Ботев, е Ману. Той има доста качества, техничен е, а и с опита си е на доста високо равнище. В България тази година - нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон, той е добър. Новият нападател на ЦСКА 1948 Сердюк също ", сподели Супрайен.
 Турският първенец с мераци за Антоан Бароан
Турският първенец с мераци за Антоан Бароан

Трабзонспор се е насочил към по-евтини разновидности и играчът на " канарчетата " е измежду вариантите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР