Защитникът на Ботев (Пловдив) - Рой Херман даде интервю пред

...
Защитникът на Ботев (Пловдив) - Рой Херман даде интервю пред
Коментари Харесай

Рой Херман: Трансферът в Ботев е крачка напред в моята кариера

Защитникът на Ботев (Пловдив) - Рой Херман даде изявление пред медия в родината си, в което споделя в детайли по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето му в Пловдив. Бившият футболист на Бейтар подписа с " канарчетата " при започване на лятото, само че към момента не е играл за отбора, защото документите му не са подготвени.

" От Ботев ме гледаха в няколко мача преди Нова година, а по-късно моят сътрудник ми заяви, че треньорът на тима е впечатлен от мен и желаят да ме привлекат. Тогава обаче имаше огромна неустановеност към Бейтар и прехвърлянето по този начин и не се случи. В края на пролетта от българския тим още веднъж ме потърсиха, Азрудин Валентич към момента искаше да ме притегли в Ботев. Той приказва с мен и ми сподели, че тимът има огромни упоритости, че желае да върви напред и да се развива.

Реших да отпътува за България, където да се срещна с града и всичко, което се случва в този клуб. Честно казано, преди да подпиша се съветвах с няколко индивида. Даниел Коен, който преди време беше треньор в Израел, в този момент дава отговор за развиването на детско-юношеската школа. Познавам го от доста години, само че не знаех, че работи в Ботев. Той ме увери, че си коства да дойда тук и по този начин се случи моят трансфер. Говорих също и с Дени Групер, който сега играе в Лудогорец. Той ми сподели, че шампионата е положително. Чух се и с Дан Битон, който също преди време игра за Лудогорец. Всички ми оставиха доста положително усещане за българската лига.

Трудно можех да откажа на предлагането, което получих. Аз съм на 21 години и за мен е крачка напред да играя в Европа, и то в елитно състезание. Уважавам доста израелската лига, само че ще съумея да се развия доста по-добре в Европа, в сравнение с в случай че остана в Израел.

През предишния сезон тимът е приключил на трето място. Надявам се, че през този сезон ще успеем да надградим и още веднъж ще реализираме триумфи в шампионата ", показа Херман.
 Валентич: Ще продължа да оказвам помощ на Ботев със знанията си
Валентич: Ще продължа да оказвам помощ на Ботев със знанията си

" Благодаря на притежателя "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР