Защитникът на Ботев (Пловдив) и националния отбор Йордан Минев е

...
Защитникът на Ботев (Пловдив) и националния отбор Йордан Минев е
Коментари Харесай

19-годишна танцьорка развежда футболен национал! Йордан Минев пръснал десетки хиляди евро по новата си изгора

Защитникът на „ Ботев ” (Пловдив) и националния тим Йордан Минев е подал документи в съда с гледище да бъде разрушен бракът му с дългогодишната му брачна половинка Ива, научи HotArena. 3 7-годишния ритнитопковец, който единствено допреди няколко месеца бе капитан на първенеца „ Лудогорец ”. Пазарджиклията е взел решение да се разведе с жена си Ива, с цел да вдигне женитба с актуалната си интимна другарка – 19-годишната танцьорка Ралица Емилова.

За извънбрачната връзка на Данчо Минев с кръшната мажоретка от Монтана се заприказва по-рано тази година, откакто футболистът забрани достъпа на формалната си брачна половинка и на невръстния си наследник до стадиона на към този момент някогашния си тим „ Лудогорец ”. Вместо фамилията му, от трибуните го поддържаше новата му възлюбена. Във футболните среди интензивно се мълви, че точно съдбовната Ралица е причина Минев да напусне разградския клуб и да хукне към Пловдив, с цел да облече екипа на „ Ботев ”.

„ Ралица придума Данчо да се реалокират, защото съгласно нея в Разград било скучно и пусто. Минев обаче е толкоз вдлъбнат по мажоретката, че извършва всичките й прищявки. Той разтрогна контракта си с „ Лудогорец ”, въпреки че при Кирил Домусчиев получаваше двойно по-висока заплата спрямо актуалното си заплащане в Пловдив ”, одумват опитния състезател сътрудниците му. Пак съгласно тях Минев пръснал маса пари по новата си възлюбена. За нея отишли десетки хиляди евро от наградите, които бранителят проработи в „ Лудогорец ” при спечелването на ред шампионски трофеи и присъединяване в шампионатите на УЕФА, написа " Уикенд ".

Откакто е с Ралица, Йордан не комуникира с жена си Ива и съвсем не се вижда с 10-годишния си наследник Алекс. Разправят, че футболната брачна половинка не разрешавала на Данчо да се вижда с детето си, а бракоразводното дело щяло да контролира срещите сред Минев и наследника му. Футболистът към този момент се бил примирил с бъдещото решение на съдиите, че родителските права върху сина му ще бъдат присъдени на жена му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР