Защитникът на Берое Камен Хаджиев обясни защо тимът му не

...
Защитникът на Берое Камен Хаджиев обясни защо тимът му не
Коментари Харесай

Хаджиев: Витоша се затвори добре, защото знае, че сме силни

Защитникът на Берое Камен Хаджиев изясни за какво отборът му не е съумял да победи последния в класирането Витоша Бистрица на стадиона си в Стара Загора. Според него, гостите са били наясно какво ги чака и са се затворили сполучливо в защита.

"Затвориха се доста добре откъм гърба, тъй като знаеха, че сме добър тим и че в случай че ни оставят празни пространства ще вкараме. Поздравявам ги за играта им, показаха се доста мощно ", съобщи Хаджиев пред DIEMA SPORT и показа по какъв начин се усеща в Стара Загора.

"Чувствам се добре в Берое, мъчно беше началото, само че последователно всичко се получи. Момчетата ми помагаха, преборих се за титулярното място и всичко е наред ", добави бранителят и разяснява първата си повиквателна за националния тим на България.

"Чувствам се щастлив от повиквателната за националния тим, благодаря на всички, които помогнаха да се случи тази чест за мен. Това дава самочувствие и ме кара да се трудя още повече и да виждам да не преставам в същия дух. Тръгвам по верния път, пък докъдето стигна ", приключи Хаджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР