Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес разполага с време до ...

Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес разполага с време до

Драма: Звезда на Байерн има десет дни, за да влезе доброволно“ в затвора

Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес разполага с време до 28 октомври, с цел да влезе „ непринудено “ в пандиза , откакто се яви пред мадридски съд в понеделник за нарушаването на ограничаваща заповед през 2017.

Левият бек на Франция има 10 дни, считано от понеделник, с цел да влезе в пандиза „ непринудено “, в случай че жалбата му не бъде призната . 25-годишният футболист бе задържан преди четири години за нарушение на правосъдна заповед, която му забраняваше да контактува с партньорката си след физически конфликт сред двамата.

свързани публикации

Той бе свикан , с цел да бъде прочут за заповедта за вкарване зад решетките и се появи „ непринудено в 11:30 час през днешния ден (понеделник), един ден преди да бъде свикан “, се споделя в изказване на съда в Мадрид.

„ Десетдневният срок за непринудено влизане в пандиза “ в този момент тече от понеделник и изтича „ на 28 октомври “, се добавя в известието . Ернандес, глобален шампион с Франция от 2018, и приятелката му Амелия Лоран, бяха упрекнати в домашно принуждение през февруари 2017.

Нито една от страните не подала недоволство против другата, само че и двамата били упрекнати от социалния прокурор на Испания. Тогавашният състезател на Атлетико Мадрид и партньорката му получили по 31 дни общественополезен труд. Освен това им било наредено да не се виждат в границите на шест месеца.

свързани публикации

Четири месеца по- по никое време макар че , Ернандес бил задържан на летище в Мадрид. Той бил в компанията на своята другарка , която не била арестувана , защото нейната ограничаваща заповед не била публично прекарана. Те се завръщали в Испания, откакто се оженили в Съединени американски щати и двойката от този момент има наследник .

Ернандес бе наказан през 2019 на шестмесечен пандиз – присъда, която обжалва. Отхвърлянето на жалбата заради това, че той неколкократно е упражнявал физическо принуждение , докара до призоваването му пред съд в Мадрид.

Източник: gol.bg