Защитникът на Барселона Роналд Араухо е получил травма в левия

...
Защитникът на Барселона Роналд Араухо е получил травма в левия
Коментари Харесай

Роналд Араухо с травма след Ел Класико

Защитникът на Барселона Роналд Араухо е получил контузия в левия аддуктор по време на снощното " Ел Класико " против Реал Мадрид и ще пропусне идните две другарски срещи на националния тим на Уругвай в края на месец март, осведомиха от " Каталунския клуб ".

Араухо изигра цялостни 90 минути през вчерашния ден вечерта при триумфа на Барса с 2:1 на " Камп Ноу ", като си означи и автогол, който даде преднина на Реал още в 9-а минута.

След срещата ургувайският защитник е минал медицински прегледи, които са открили " мускулна травма на аддуктора на лявото бедро ", оповестиха от Барселона.

Травмата ще попречи на Араухо да помогне на националния тим на Уругвай в контролите против Япония и Южна Корея, като " каталунците " се надяват, че 24-годишният защитник ще се завърне при започване на месец април.

Роналд Араухо към този момент мина през една тежка травма в границите на акцията, която го остави отвън терените в последните три месеца на 2022-ра година. Уругваецът даже пропусна и международното състезание в Катар, оставайки неизползване запаса по време на всичките мачове на своя отбор, който отпадна още в груповата фаза.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР