Защитникът на България - Валентин Антов бе много щастлив от

...
Защитникът на България - Валентин Антов бе много щастлив от
Коментари Харесай

Вальо Антов: Вече мечтаем за по-силни мачове и по-големи победи

Защитникът на България - Валентин Антов бе доста благополучен от днешната домакинска победа на " трикольорите " с 1:0 над Литва.

" Определено сложен мач. Както към този момент говорихме, за нас няма слаби противници. Всеки тим има своите футболни достолепия и е мъчно да се играе с тях. Мисля, че направихме добър мач, играхме по-добре от Литва. Ако бяхме отбелязали по-рано, щяхме да спечелим и по-убедително. Но значими са трите точки, ние сме удовлетворени.
 Десподов: Мачът се оказа сложен поради моите пропуски
Десподов: Мачът се оказа сложен поради моите пропуски

" Оставам в България "

С Италия имахме едно състояние и отбелязахме. Днес имахме повечко, само че не успяхме. Важното е, че победихме. Трите точки са за нас. Продължаваме напред.

Голът не влезе изначало, само че запазихме успокоение, продължихме да играем, дадохме всичко от себе си, търсихме до последно да отбележим и успяхме, за което сме извънредно щастливи. Винаги сме били сполотени. Когато губим, би трябвало да сме най-сплотени. Със сигурност сме доста щастливи. Определено това ни подвига малко самочувствието, кара ни да гледаме напред и да мечтаем за по-силни мачове и по-големи победи ", сподели новият защитник на италианския Монца.
 Иван Турицов: Представихме се на равнище
Иван Турицов: Представихме се на равнище

" Не променихме кой знае какво "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР