Защитникът на Атанас Червенков - адвокат Илиян Василев имаше култово

...
Защитникът на Атанас Червенков - адвокат Илиян Василев имаше култово
Коментари Харесай

Адвокатът на Райфъла: Утре някой може да повдигне обвинение за изнасилване по телефона!

Защитникът на Атанас Червенков - юрист Илиян Василев имаше паметно изявление в съда по време на правосъдното съвещание по делото против Райфъла и компания, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Утре някой може да повдигне обвиняване за обезчестяване по телефона ", бяха думите на юриста, които даже провокираха смях в залата. Думите му бяха във връзка настояването, което направи за връщане на делото на прокуратурата поради позволени процесуални нарушавания. Адвокатът означи, че диспозитивите на обвиняването са дефинирани по опровержителен на закона метод.

Обвинението е неясно и се накърнява правото на отбрана на подсъдимите. Става дума за думата склоняване. В обвинителния акт на Червенков е написано, че самият той е склонил към ликвидиране вм. да се употребява процесуално вярно е да се употребява термина умъртвяване, респективно опит за умъртвяване.

Също по този начин е написано " предаване на муниции по телефона ". Няма по какъв начин по жицата да стане това. Тези термини биха довели до пояснение, което е неприемливо във връзка с диспозитивите.

Иначе всички подсъдими желаеха гледане на делото по съкратената процедура, без признание на виновност. Това желаеха и бранителите им, без един - адв. Вангел Колев.

Адв. Василев добави, че нестабилното психическо положение на Райфъла е повода той да изиска кратко дело.

Веселин Загорски, Атанас Червенков, Симеон Генков, Бисер Роматов и Васил Василев са обвинени за осъществяване на опит за преднамерено ликвидиране с користна цел, за умишлени палежи, при изискванията на продължавано закононарушение, с последвали обилни вреди и за съзнателно заличаване на непознати движими движимости – закононарушения по член 116 алинея 1, по член 330 алинея 3 и по член 216 алинея 1 от Наказателен кодекс.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР