Защитникът на Арсенал Лоран Кошчелни ще се възстановява шест месеца

...
Защитникът на Арсенал Лоран Кошчелни ще се възстановява шест месеца
Коментари Харесай

Кошчелни съкрушен след операцията

Защитникът на Арсенал Лоран Кошчелни ще се възвръща шест месеца от травма, която получи по време на полуфинала в Лига Европа против Атлетико Мадрид.

32-годишният защитник скъса ахилес при започване на мача с Атлетико Мадрид предходната седмица и ще пропусне Световното състезание в Русия.

Кошчелни ще бъде отвън терените близо шест месеца, откакто е претърпял сполучлива интервенция на ахилеса. За това заяви мениджърът на топчиите Арсен Венгер, който призна, че сърцатият защитник ще се завърне в игра най-рано в края на годината.

Френският национал получи тежка травма по време на полуфинала с Атлетико Мадрид в Лига Европа и бе изнесен на носителка от терена. Направените след това прегледи демонстрираха, че 32-годишният бранител има скъсване на ахилеса и че се нуждае от интервенция. Така Кошчелни ще пропусне идното Световно състезание в Русия – нещо, за което преди дни удостовери и селекционерът на „ петлите “ Дидие Дешан.

"Кошчелни е сломен. Той претърпя интервенция и ще се възвръща шест месеца. В най-хубавия случай ще се върне в игра през декември ", сподели мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.

Обявиха какъв брой дълго Кошчиелни ще бъде отвън терените
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР