Защитникът на Арда Пламен Крумов даде мнението си за победата

...
Защитникът на Арда Пламен Крумов даде мнението си за победата
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Отборната амбиция ни води към положителни резултати

Защитникът на Арда Пламен Крумов даде мнението си за успеха с 2:0 над Ботев (Пловдив) като посетител.

" Поздравявам Жуниньо за двата гола. Ще стартира да разкрива своя капацитет. Поздравявам целия тим за днешната победа. Бяхме по-знаещият, по-грамотният и какво би трябвало да вземем от този мач. Спечелихме три точки, които са доста значими ", сподели Крумов.

" Свършихме доста работа през зимата, само че ни напуснаха положителни играчи. Ребин и Светльо Ковачев, да не забравяме и Леони. Петко Ганев бе потвърден футболист. Затова сме 22 индивида, и който играе би трябвало да дава всичко от себе си. Беше значимо да стартираме с победа, направихме супер старт и нека да задържим задатъка си. Всеки е пределно мобилизиран и желаеме да затвърдим положителните си резултати, мечтаейки. Мисля, че спокойствието в Арда е огромно и няма напрежение. Всяка една зона имаме конкуренция. Отборната упоритост ни води към позитивни резултати ".

" Поздравявам Киров за премията, която завоюва и за работата, която прави. Пожелахме му следващата година отново да я завоюва, което значи, че ще имаме положителни резултати и триумф. Може би една от най-силните му черти е да вкарва успокоение - няма викове и непотребни неща. Умее да предава спокойствието си в тима и по тази причина има резултати ", разяснява Крумов.

" Следващите мачове са още по-тежки, защото тимовете ще са по-затворени против нас. Всеки мач носи три точки и би трябвало да сме окуражени. Надявам се да се представим по най-хубавият метод и да печелим точки ", приключи Пламен Крумов.
 Арда победи Ботев (Пловдив) с 2:0 като посетител
Бразилец свети за Арда при триумф на Коматево, новият Ботев разочарова

Жуниньо вкара два гола за триумфа на своя тим с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР