Защитничката на животните даде специално интервю, в което сподели, че

...
Защитничката на животните даде специално интервю, в което сподели, че
Коментари Харесай

Моделка ще съжалява цял живот, че влезе в Ергенът и става дъвка за цяла България

Защитничката на животните даде особено изявление, в което показа, че известността, с която се е сдобила след края на „ Ергенът ”, има своите положителни, само че и неприятни страни

Валерия Георгиева завоюва сърцето на Евгени Генчев в „ Ергенът ”, само че може би към този момент съжалява, че е взела участие във формата, написа kliuki.ws. Да, защитничката на животните срещна любовта в предаването и е доста щастлива, че пианистът я обича и приема с всичките й преимущества и дефекти (а те не са малко), само че има нещо, което й тежи. И това не е любовта на Генчев, а славата след края на любовния формат.

Защитничката на животните даде особено изявление, в което показа, че известността, с която се е сдобила след края на „ Ергенът ”, има своите положителни, само че и неприятни страни.

„ Популярността след шоуто има и добра, и неприятна страна. Добрата е, че децата желаят да гушнат какичката от малкия екран и това е ужасно благо. Намират се доста хора, които желаят да поддържат идеята ми ”, разкрива Валерия.

„ Лошата страна е това, че нямаш успокоение, не можеш да седнеш на обяд обикновено, все някой ще пристигна да се снима с теб, или някой ще те снима скритом, минавайки около теб, което не е неприятно. Никога не съм отказвала фотография на никого, просто има хора, които са много несъобразителни и ужасно доста ти нарушават комфорта и персоналното пространство ”, оплаква се годеницата на Евгени Генчев, която мъчно привиква с вниманието към нея след края на сантименталния формат.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР