Защитено разпечатване с NFC карта премахва нуждата от докосване на

...
Защитено разпечатване с NFC карта премахва нуждата от докосване на
Коментари Харесай

Минимизиране на контакта с устройствата за безопасна работа


Защитено разпечатване с NFC карта отстранява потребността от допиране на принтера
(снимка: Brother)

Докато фирмите се приспособяват към новите провокации, те се изправят и пред потребността да обезпечат опция на чиновниците си да работят безвредно на всички места. Използването на подобаващите технологии може да разреши на хората да работят по същия метод, без значение къде се намират физически.

В огромните офиси преди пандемията нормална панорама бяха опашки от чиновници, които чакат да отпечатат, копират или сканират документите си на общото мултифункционално устройство, без да съблюдават отдалеченост между тях. Предвид новите условия, Brother предлага потребление на децентрализиран метод, с помощта на който екипът елементарно възприема обществената отдалеченост. Компактните А4 устройства разрешават понижаване броя на ползвателите, като по този метод се лимитира здравният риск. Използването им в домашни условия на собствен ред разрешава ефикасна работа и сигурност.

Минимизиране на контакта с устройствата

Решенията на Brother за минимизиране на контакта с устройството обезпечават обществена отдалеченост, до момента в който чиновниците са в офиса и в същото време оферират функционалността, нужна при работа от у дома.

Защитено разпечатване. Решението Brother Secure Print+ предлага предпазено разпечатване на документи посредством NFC карта. Потребителят удостоверява самоличността си посредством потребление на своята NFC карта, като по този метод отстранява потребността да допира принтера. Услугите за ръководство на щемпел на трети страни изискват поддръжка на сървъра и работа с интегрирания читател на NFC  карти на устройство Brother, както и външни четци на HID карти. Kofax и PaperCut употребяват сървърно вместилище, с цел да предложат решение за щемпел при поръчка, дружно с благоприятни условия за възобновяване на разноски и такси на консуматор и/или устройство.

Просто потребителско преживяване. Наличен на определени устройства Brother, персонализираният потребителски интерфейс Custom UI разрешава елементарен развой с едно допиране за потребителя. Така се понижава нуждата от физически контакт с оборудването и се опростява целият развой на сканиране на документи.

Персонализираният UI понижава нуждата от физически контакт с оборудването
(снимка: Brother)

Отдалечено ръководство. Решението за отдалечено ръководство BR Admin Professional 4 разрешава елементарен мониторинг на продуктивността на устройството от едно централизирано място. Потребителите получават актуализации в действително време, които осведомят за всички зараждащи проблеми, като, да вземем за пример, ниско количество тонер или предизвестия за нужда от дозареждане с мастило. Софтуерът даже дава информация за настоящ сбор на отпечатаните страници, местоположението на всяко устройство и гъвкавостта да актуализирате настройките на устройството си.

Решението Remote Panel обезпечава далечен достъп до контролния панел на печатащите устройства в действително време непосредствено от настолния компютър на ИТ доставчика.  Той има достъп до цялостната функционалност на принтера, с цел да може бързо да направи диагностика и да позволи казуса, както и да задейства настройки. Така потребността от физически контакт с устройството понижава доста. Remote Panel предлага далечен достъп до предния панел на устройството посредством Embedded Web Server (EWS). Той разрешава отдалечено настройване, както и инспекция на статуса на машината, изискванията за пораждане на грешката и сервизните отчети.

Brother iPrint&Scan предлага щемпел от и сканиране на мобилно устройство, което оказва помощ за понижаване на персоналния контакт и минимизиране на нуждата от взаимоотношение с предния панел на Brother устройството. Тъй като софтуерът е съчетаем с Apple iOS и Android, ръководството на документи с най-близкото съвместимо Brother устройство е елементарно. Ако имате документ, предопределен за предпазване в облачна услуга или за шерване, можете да употребявате най-близкия скенер или мултифункционален принтер Brother, с цел да извършите процеса бързо и безпроблемно.

Почистване на устройството

Brother поучава потребителите да следват изброените по-долу елементарни стъпки, с цел да почистят печатащото си устройство и да лимитират разпространяването на бактерии и съдържащи вируси капчици.

Стъпка 1. Изключете устройството и го откачете от електрическата мрежа.

Стъпка 2. Използвайте антибактериална мокра забрадка и деликатно избършете най-често докосваните повърхности, в това число екрана и/или надзор панела.

Стъпка 3. Позволете на повърхностите да изсъхнат изцяло преди още веднъж да включите устройството в контакта.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР