Защитаващият титлата си MotoGP шампион Марк Маркес заяви, че неговият

...
Защитаващият титлата си MotoGP шампион Марк Маркес заяви, че неговият
Коментари Харесай

Маркес: Honda разчитат на максималната скорост в MotoGP

Защитаващият купата си MotoGP първенец Марк Маркес съобщи, че неговият отбор Honda е захласнат на тематика оптималната скорост и разчита на нея в представянето си за разлика от главните им съперници – Ducati. При откриването на новия сезон в Катар Маркес доближи оптималната скорост от 352 км/ч, като по този начин с най-малък задатък усъвършенства върха, записан от тогавашния водач на Ducati Андреа Яноне през 2016 година
Всъщност три от петте мотора с най-висока оптималната скорост на пистата " Лосаил " в Катар бяха точно Honda – на Кал Кръчлоу, Хорхе Лоренсо и Маркес. Останалите два бяха на Ducati с Джак Милър и Suzuki с Хоан Мир.

Relive the epic final lap at Losail!

Watch the battle between @AndreaDovizioso and @marcmarquez93 as the #QatarGP went down to the wire! pic.twitter.com/ySonFAvNXg
— MotoGP™ (@MotoGP) March 12, 2019
Самият Маркес съобщи, че избира да се бори против страничните резултати от увеличението на мощността и скоростта, в сравнение с да се бори за тях, както бе преди няколко години.

" Тази зима в Honda бяха захласнати от оптималната скорост. Те не търпят други мотори да бъдат по-бързи от нашите ", показа Маркес.

Победителят в Катар – Андреа Довициозо от Ducati от своя страна не попадна даже измежду топ 10 що се отнася до оптималната скорост. Той разви " едвам " 346.3 км/ч, което го сложи 11-и по този индикатор, само че все пак съумя да си обезпечи успеха.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР