Зашеметяваща британска моделка на Playboy търси щастливец, с когото да

...
Зашеметяваща британска моделка на Playboy търси щастливец, с когото да
Коментари Харесай

Зашеметяващ Playboy модел търси секс партньор, с когото да прекара карантината СНИМКИ 18+

Зашеметяваща английска моделка на Playboy търси щастливец, с който да си прекара времето, до момента в който е в карантина и изолираност. Мария Лиман, която има над 587 000 почитатели в Instagram, съблюдава заповеди на премиера Борис Джонсън, като остава вкъщи, с цел да спре разпространяването на пандемията, написа "Дейли Стар ".

26-годишната рускиня разгласи, че е в търсене на обич и качи луксозна серия от фотоси на страницата си в обществените медии.

Тя написа в Инстаграм: „ Точна съм като часовник. Разтривам всичко, което мога да пипна на всеки 10 секунди. Търся обаятелен полов сътрудник, който не е болен от ковид, с цел да прекараме идващите месеци в изолираност и да се забавляваме по време на карантина ".



Тези, които живеят в столицата на Обединеното кралство, ще се радват да схванат, че сега Мария се намира в Лондон, където се реалокира предходната година.

Въпреки че преди тя бе много спестовна в даването на информация за персоналния си живот, в този момент тя не се поколеба и разкри на почитателите, че е сама и е подготвена да се разсее.

Един от почитателите й разяснява: „ Не мисля, че за такава прелестна жена ще бъде проблем да си откри сътрудник. Все още се чудя, за какво сте неомъжена ".



Друг написа: „ Ще се оправя с това. В моята родна земя ме назовават ​​спасител”.

Мария, която също е съветска телевизионна водеща, е плеймейтката на Плейбой за годината.

Великолепната хубавица също зае едно от топ 10 местата в състезанието „ Мис Максим “.

В своя Инстаграм тя понякога споделя горещи фотоси на своите фотосесии и снимки на нейната невероятна си физика.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР