Засегнатите туристи от фалита на Астрал холидейз ще могат да

...
Засегнатите туристи от фалита на Астрал холидейз ще могат да
Коментари Харесай

Засегнатите от фалита на Астрал холидейз ще получат обратно парите си

Засегнатите туристи от банкрута на " Астрал холидейз " ще могат да осъществят плануваните си пътувания или да получат назад платените суми за тях. Това разгласи за Българска национална телевизия Лиляна Арсова от Министерството на туризма. За задачата те ще би трябвало да се извърнат към застрахователната компания " Уника ". Експерти обаче считат, че десетки хотели в страната занапред следва да бъдат наранени от банкрута на сдружението.

Няма да останат необезщетени потребителите на " Астрал холидейз ", съобщи Лиляна Арсова от Министерството на туризма. Тя изясни, че все още не могат да дадат причина по отношение на банкрута на компанията, като съобщи, че занапред предстоят инспекции на министерствата. Арсова успокои, че компанията е спазила всички условия за оповестяване на неплатежоспособност, което е в интерес на туристите.

Лиляна Арсова съобщи, че тази и идната година са предизвикателство пред страната ни по отношение на туризма, само че успокои, че Министерство на туризма работи интензивно за справяне със обстановката.

Повече вижте във видеото.
 Ангелкова: Ангелкова: "Астрал Холидейз " има годна застраховка, няма риск за клиентите
"Астрал Холидейз Интернешънъл " АД има годна застраховка със застрахователната компания "Уника " АД. Лимитът на полицата е 700 хиляди лева и е за период до...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР