Засегнати ще са 7 души след смъртта на двама пациенти

...
Засегнати ще са 7 души след смъртта на двама пациенти
Коментари Харесай

Шефът на УМБАЛ "Св. Георги“ разкри кои са уволнените във връзка с починалите на стълбите

Засегнати ще са 7 души след гибелта на двама пациенти с ковид в пловдивската болница „ Свети Георги “ поради липса на човечност, професионализъм и отношение към пациента.

Това сподели шефът на лечебното заведение проф. Карен Джамбазов, откакто стана ясно какви ще са наказванията след съдбовното очакване на стълбите.

Освен двамата мъже, в новото Коронавирус поделение борбата за живота губи и трети мъж, описа неговата щерка, също разкарван от клиника в клиника.

Лекар, двама санитари, водачът на колата за спешна помощ, оставила двамата пациенти на студа, както и административен началник са освободени. Двама души са с предизвестие за уволняване.

„ Всичко друго може да приемем, главният проблем е човещината и отношение към пациентите, това е непростимо, заради тази причина, излезе комисията със заповед и 7 души ще са наранени “, сподели проф. Джамбазов.

Той разясни, че от деня на сигналите е почнала инспекция в болничното заведение.

Това, което се е случило в елементи, е проявление на непрофесионализъм по съответния случай. „ Свети Георги “ не отхвърля банкет и лекуване в най-тежките случаи –една от огромните лечебни заведения в България сме, разкриваме кревати, изясни проф. Джамбазов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР