Засегнати българи нямаме, нямаме дори засегнати граждани на европейския съюз.

...
Засегнати българи нямаме, нямаме дори засегнати граждани на европейския съюз.
Коментари Харесай

Наш дипломат: 20 деца се връщат от Китай днес в България

Засегнати българи нямаме, нямаме даже наранени жители на европейския съюз. Това съобщи Владислав Спасов, краткотрайно ръководещ българското посолство в Пекин във връзка разпространяването на ковид в Китай в ефира на bTV.

В Щатите се популяризира доста бързо. Мога да ви дам настоящи данни към 12 часа тази нощ (местно време - бел. ред.) са 2744, а умрелите като цяло са 80 ", посочи Спасов.

По думите му блокиран е град Ухан и още 2 града до него. Ухан е от към 11-14 милиона поданици, а двата града до него, единият е от 7 милиона, а другият от към 1 милион. Ухан се намира на към 1500 км от Пекин. В момента той е нереален град, няма градски превоз, няма хора по улиците ", посочи още дипломатът.

По думите му отбор от Петрич през днешния ден се връща от Китай. "Той беше поканен да взе участие в китайската нова година, само че защото бяха анулирани тържествата и нашият състав не показа своите благоприятни условия. 20 деца би трябвало да кацнат през днешния ден в България и би трябвало всичко да е наред ", счита Спасов.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР