Засега нямам път назад към България!Това обяви пред Би Ти

...
Засега нямам път назад към България!Това обяви пред Би Ти
Коментари Харесай

Зуека: Как е възможно да влагаш толкова енергия в лоши неща?

" Засега нямам път обратно към България! "

Това разгласи пред Би Ти Ви артистът и художник Васил Василев - Зуека. Преди повече от година той реши да придвижи цялото си семейство в Испания и заживя в градчето Алтея дружно със брачната половинка си Ани и дребния им наследник Стефан.

Зуека се отдаде напълно на рисуването, като при започване на идната година ще направи и първата си галерия в Испания.

" Много е комплицирано да изградиш новия си живот, да градиш дома си и да мислиш за завръщане. Тук ни държи и детето, тъй като той учи в Испания, а в последна сметка той е основният ", изясни Зуека за какво към този момент не вижда завръщане за себе си и фамилията си в България.

От това, което виждам по интернет и медиите, животът в България наподобява все по-зле, сподели още Зуека.

" Тук има едни магазини, които зареждат български артикули и те стопираха да зареждат сирене, тъй като в България е станало над 16 лв. и е скъпо. 

По-големият проблем съгласно мен е омразата. Това ни е главният проблем, може би сме такива, може би са ни създали такива. Иска ми се за имам вяра, че е второто, само че като виждам нашата история, не съм доста оптимист. Ние постоянно сме били такива - малко завистливи, а другояче толкоз слънчеви и надарени. Това е парадокс и абсурд в характера на българина. Той е в двете крайности. Как е допустимо да влагаш толкоз сила в неприятни неща вместо да градиш и да опитваш да бъдеш добър ", попита Зуека. Василев въпреки всичко изясни, че постоянно ще обича България, тъй като тук е минал целият му живот.

" Богата година адресирам, в която като създател съумях доста да натрупам. И пробвам все по-надълбоко да встъпвам. Сам се изучавам на правилото на неточности и проби ", сподели още надареният артист, който към този момент се устоя от продажба на картините си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР